Missie

Onze zienswijze

Focus op wat er toe doet!

Cliënt in de hoofdrol

Maatwerk, geen vaste methodes

Gewoon goed

Onze visie

Inner Focus wil zorg op maat blijven bieden, ook in de toekomst, zonder lange wachtlijsten. Wij willen als voorbeeld dienen voor de reguliere zorg. Door de lange wachtlijsten verergeren de klachten en duurt de begeleiding en/of behandeling langer. Door op tijd de juiste begeleiding te bieden kan behandeling worden voorkomen.

Ook het krijgen van de juiste zorg moet makkelijker worden. Zonder een vastgestelde beperking of verslaving is het lastig om zorg vergoedt te krijgen. We willen dit bespreekbaar maken bij de lokale gemeenten en bij de werkgevers. Zodat de drempel voor zorgklanten niet meer zo hoog is en daardoor eerder om ondersteuning wordt gevraagd. Hierdoor wordt de duur van de begeleidingen op termijn verkort.

Inner Focus wil groeien als zorgaanbieder in Nederland, zodat niet alleen lokaal zorgklanten snel en vakkundig geholpen kunnen worden.

Onze missie

Inner Focus heeft een team van zorg zzp’ers die in het bezit zijn van een hbo-diploma of werken op hbo-niveau. Wij bieden begeleiding op het gebied van burn-out, bore-out, depressiviteit, overspannenheid, rouw & verdriet, trauma, chaos in het hoofd en in het huis, administratie en schulden en tot slot zingeving. Onze zorg zzp’ers hebben allen hun eigen specialisatie en blijven zich continu verder ontwikkelen. De begeleiding beweegt zich rond onze 5 kernwaarden: Energie, Kennis, Puur, Veerkracht en Mogelijkheden.

Wie bieden begeleiding aan personen van 12 jaar en ouder zonder lange wachtlijsten. Binnen 2 weken na aanmelding is je intakegesprek. De begeleiding begint uiterlijk 4 weken later, zodat je snel en vakkundig wordt geholpen. Voor elk begeleidingstraject wordt een plan van aanpak opgesteld in samenwerking tussen zorgklant en begeleider, dit is maatwerk. De begeleiding vindt plaats in de praktijk van de begeleider, bij je thuis of heerlijk buiten. Kortom wij bieden begeleiding die bij jou past!