Select Page

Team

Inner Focus

Ons team

De basis voor een geslaagde coaching- of begeleidingstraject is de klik!

Brigitte van Heesch-Geurts

coach/begeleidster

Brigitte heeft Inner Focus opgericht, omdat ze vindt dat een ieder die hulp nodig heeft dit ook dient te krijgen, ook zonder een vastgestelde beperking. Ze is positief ingesteld, creatief, nuchter en een beetje eigenwijs. Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Al deze eigenschappen vind je terug in haar manier van begeleiden.

Ze is gespecialiseerd in o.a. burn-out, bore-out, zingeving, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid. Je bent welkom in haar praktijk in Heesch, daarnaast begeleidt ze ook in huis of heerlijk in de buitenlucht.

SKJ geregistreerd: 90065420 

Amanda van den Hurk

rouwbegeleider

Amanda van den Hurk is woonachtig in Heeswijk-Dinther. Jarenlang heeft ze  gewerkt in het notariaat, afdeling familierecht. Naast deze kennis is ze ervaringsdeskundige voor wat betreft het levend verlies in haar gezin: een hersenbloeding bij haar oudste met als gevolg niet aangeboren hersenletsel. Autisme daarbij opgeteld zorgt voor een levendig gezin met diverse uitdagingen.

Haar levenservaring en kennis uit opleidingen zet ze in tijdens de begeleiding in een verliessituatie. Doortastend, maar ook met een vleugje humor. Zodat je samen op een luchtige manier het proces doorloopt.

Christel van der Heijden

HSP – opvoedcoach

Christel coacht en begeleidt mensen van 0-99 jaar met hun emotionele stukken. Haar specialismen zijn hooggevoeligheid, bore-Out, burn-out, stemmingsstoornissen, depressie, trauma en weerbaarheid. Ze werkt vanuit haar intuïtie en werkt vanuit een positieve vibe. Ze geeft lezingen over pesten, stemmingsstoornissen, groepsdynamiek en hooggevoeligheid. Ze biedt een luisterend oor en een helpende hand. Ze begeleidt op maat en neemt daarin alles mee, indien gewenst, van thuissituatie tot school tot sportclub e.d. om het plaatje compleet te maken.

Ellis Thomassen

persoonlijk begeleider

Goedlachs en inventief. Het intrigeert mij wat mensen beweegt en bezighoudt. Ik ben zelfstandig, maar werk ook graag (multidisciplinair) samen. Ik heb een empathisch vermogen, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en een gezonde dosis humor. Verder ben ik geduldig, resultaatgericht, ambitieus en creatief.

Mijn specialisatie ligt in het overzicht creëren. Zie je door de (administratieve) bomen het bos niet meer? Lukt het niet om te plannen? Kom je niet uit met je tijd of geld? Zou je je week anders in willen delen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres😊  

Alie Vermeij

Coach

Wanneer iemand bij mij komt met een hulpvraag, dan begin ik meestal met het vertellen van dat dit al 50% is van de weg naar je beter gaan voelen. Meestal lopen mensen al heel erg lang rond met gevoelens van ongenoegens of stress. Hulp vragen en je kwetsbaar op durven stellen vraagt om kracht. Ik ben een coach die graag een stukje meeloopt op jouw levenspad. Ik werk vanuit de opleidingen die ik gevolgd heb en daarnaast nog veel belangrijker, vanuit de brede levenservaring die ik heb opgedaan in mijn leven. Ik heb ervaringen opgedaan binnen het onderwijs en daarnaast ook binnen het bedrijfsleven in binnen en buitenland. Ik zie mijzelf als een krachtige doortastende en tevens empathisch meelevende coach. Ik kan jou begeleiden wanneer je hulpvragen hebt op het gebied van onder andere:  relaties ,loopbaanvragen, rouwverwerking en zingeving.  Neem gerust contact op met Inner Focus voor een kennismakingsgesprek met mij zodat wij samen kunnen onderzoeken wat ik voor jou zou kunnen betekenen