Select Page

Team

Inner Focus

Ons team

De basis voor een geslaagde coaching- of begeleidingstraject is de klik!

Brigitte van Heesch-Geurts

coach/begeleidster

Brigitte heeft Inner Focus opgericht, omdat ze vindt dat een ieder die hulp nodig heeft dit ook dient te krijgen, ook zonder een vastgestelde beperking. Ze is positief ingesteld, creatief, nuchter en een beetje eigenwijs. Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Al deze eigenschappen vind je terug in haar manier van begeleiden.

Ze is gespecialiseerd in o.a. burn-out, bore-out, zingeving, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid. Je bent welkom in haar praktijk in Heesch, daarnaast begeleidt ze ook in huis of heerlijk in de buitenlucht.

SKJ geregistreerd: 90065420 

Amanda van den Hurk

rouwbegeleider

Amanda van den Hurk is woonachtig in Heeswijk-Dinther. Jarenlang heeft ze  gewerkt in het notariaat, afdeling familierecht. Naast deze kennis is ze ervaringsdeskundige voor wat betreft het levend verlies in haar gezin: een hersenbloeding bij haar oudste met als gevolg niet aangeboren hersenletsel. Autisme daarbij opgeteld zorgt voor een levendig gezin met diverse uitdagingen.

Haar levenservaring en kennis uit opleidingen zet ze in tijdens de begeleiding in een verliessituatie. Doortastend, maar ook met een vleugje humor.  Zodat je samen op een luchtige manier het proces doorlopen.

Christel van der Heijden

HSP – opvoedcoach

Christel coacht en begeleidt mensen van 0-99 jaar met hun emotionele stukken. Haar specialismen zijn hooggevoeligheid, bore-Out, burn-out, stemmingsstoornissen, depressie, trauma en weerbaarheid. Ze werkt vanuit haar intuïtie en werkt vanuit een positieve vibe. Ze geeft lezingen over pesten, stemmingsstoornissen, groepsdynamiek en hooggevoeligheid. Ze biedt een luisterend oor en een helpende hand. Ze begeleidt op maat en neemt daarin alles mee, indien gewenst, van thuissituatie tot school tot sportclub e.d. om het plaatje compleet te maken.