Team

Inner Focus

Ons team

De basis voor een geslaagde coaching- of begeleidingstraject is de klik!

Brigitte van Heesch-Geurts

coach/begeleidster

Brigitte heeft Inner Focus opgericht, omdat ze vindt dat een ieder die hulp nodig heeft dit ook dient te krijgen, ook zonder een vastgestelde beperking. Ze is positief ingesteld, creatief, nuchter en een beetje eigenwijs. Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Al deze eigenschappen vind je terug in haar manier van begeleiden.

Ze is gespecialiseerd in o.a. burn-out, bore-out, zingeving, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid. Je bent welkom in haar praktijk in Heesch, daarnaast begeleidt ze ook in huis of heerlijk in de buitenlucht.

SKJ geregistreerd: 90065420 

brigitte@innerfocus.nl

HSP – opvoedcoach

Christel van der Heijden

Christel coacht en begeleidt mensen van 0-99 jaar met hun emotionele stukken. Haar specialismen zijn hooggevoeligheid, bore-Out, burn-out, stemmingsstoornissen, depressie, trauma en weerbaarheid. Ze werkt vanuit haar intuïtie en werkt vanuit een positieve vibe. Ze geeft lezingen over pesten, stemmingsstoornissen, groepsdynamiek en hooggevoeligheid. Ze biedt een luisterend oor en een helpende hand. Ze begeleidt op maat en neemt daarin alles mee, indien gewenst, van thuissituatie tot school tot sportclub e.d. om het plaatje compleet te maken.

christel@innerfocus.nl

Alie Vermeij

Coach

Wanneer iemand bij mij komt met een hulpvraag, dan begin ik meestal met het vertellen van dat dit al 50% is van de weg naar je beter gaan voelen. Meestal lopen mensen al heel erg lang rond met gevoelens van ongenoegens of stress. Hulp vragen en je kwetsbaar op durven stellen vraagt om kracht. Ik ben een coach die graag een stukje meeloopt op jouw levenspad. Ik werk vanuit de opleidingen die ik gevolgd heb en daarnaast nog veel belangrijker, vanuit de brede levenservaring die ik heb opgedaan in mijn leven. Ik heb ervaringen opgedaan binnen het onderwijs en daarnaast ook binnen het bedrijfsleven in binnen en buitenland. Ik zie mijzelf als een krachtige doortastende en tevens empathisch meelevende coach. Ik kan jou begeleiden wanneer je hulpvragen hebt op het gebied van onder andere:  relaties ,loopbaanvragen, rouwverwerking en zingeving.  Neem gerust contact op met Inner Focus voor een kennismakingsgesprek met mij zodat wij samen kunnen onderzoeken wat ik voor jou zou kunnen betekenen

alie@innerfocus.nl

Evelien Kant

Coach

Mijn naam is Evelien. Ik ben goedlachs, empathisch, gestructureerd en creatief. Ik heb naast coaching een passie voor masseren en portretfotografie. Ik geef mensen graag een warm welkom gevoel waardoor er een vertrouwensband kan ontstaan. Het is zo van belang om het gevoel te hebben echt gehoord en gezien te worden; dat er iemand is die tijd en oog voor jou heeft.

In mijn begeleiding op maat neem ik naast de kennis uit gevolgde opleidingen ook mijn uitgebreide werk- en levenservaring mee. Mijn specialismen zijn o.a. stress, burn-out, zingeving, zelfredzaamheid, het creëren van overzicht in hoofd, huis en administratie, en leefstijlvraagstukken.

Coaching met een persoonlijke benadering, eventueel in combinatie met lichaamsgericht werken.

Voel je vooral welkom om een kennismakingsgesprek met mij te plannen, zodat we samen kunnen onderzoeken wat voor jou passend is.

evelien@innerfocus.nl

Nienke

Coach

Mijn naam is Nienke, en ik vind het fantastisch om jouw ogen weer te zien stralen!

Heb jij last van stress-, burn-out- en/of angstklachten? Of heb je te maken met depressie of zit je gewoon niet lekker in je vel door allerlei vage (lichamelijke) klachten?

En wil je weer innerlijke rust voelen en in balans zijn, weer energie hebben om jouw leven te leiden? Dat kan!

Ik stem de coachsessies af op jouw persoonlijke situatie en ik maak hierbij gebruik van zowel kennis en ervaring uit (coach)opleidingen als mijn eigen levenservaring. De coaching zelf is lichaamsgericht en ik maak vaak gebruik van de Mind Eye Power-methode (oogbewegingen, adem en aandacht).

Door mijn vriendelijke en open houding win ik snel het vertrouwen van mensen. Ik neem de tijd voor je en kan goed luisteren, zodat je alles wat je dwars zit en je zorgen kunt bespreken.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust via Inner Focus contact op voor een kennismakingsgesprek met mij

nienke@innerfocus.nl