Chaos in je hoofd

en in je huis

Over chaos 

Als je hoofd niet rustig wordt, zie je dit vaak terug in het huis. Durf je bijna niemand op visite te vragen, omdat je huis vol is. Kun je niets meer vinden of kun je geen afscheid nemen van spullen, dan is er vaak een onderliggende oorzaak. Soms is dat verdriet, een burn-out, een depressie en ga zo maar door. Alleen het huis opruimen vinden wij dan ook niet voldoende. Wanneer je weer rust krijgt in je hoofd, dan ontstaat de ruimte om te gaan opruimen.

Bij beide bieden wij ondersteuning. Als eerste gaan we samen kijken wat de onderliggende oorzaak is en wat daarbij helpend voor je is. Wanneer er meer rust is, gaan we aan de slag met het huis. We bekijken of hulp vanuit je sociaal netwerk mogelijk is. Mocht dat niet zo zijn, dan gaan we andere mogelijkheden bekijken. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen!

Wanneer je rust hebt in je hoofd en in je huis, ga je aan de slag met je balans houden. Hoe blijf je de nieuwe inzichten en vaardigheden in de toekomst toepassen. Zodat jij weer één bent met je Inner Focus.